Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Stefan Widerlöv - 6 juli 2010 12:22

Eftersom jag höll på att testa lite olika inställningar i olika bloggprogram igår så kom en bild upp som det blev sor förtjusning över.
Så här kommer den i repris nudå:


Sommartankar :o )

Så har vardagen åter tagit mig i sitt grepp.

Helgen som var blev ganska lyckad. I fredags när Annica slutade jobbet drog vi ut till sandgrundsudden och satte oss för att njuta av solen, grillad kyckling och en kall öl. Staden var full av liv och rörelse. Det är ju fotbolls VM.  Efter en skön dusch hemma begav vi oss ut till Harrys för att möta upp goda vänner. Senare skulle vi på Glada Ankan och lyssna på Perry & the travellers. Mycket bra spelning.
Lördagen tillbringade vi på utteserveringen av Kebab House där de sände matchen mellan Argentina och Tyskland, där Tyskland vann till min stora lycka. Vidare förflyttade vi oss hen till Katta och Johnny där vi tillbringade en del av kvällen för att sedan avsluta i hamen där det var liveband.
Allt som allt en mycket trevlig helg.

Denna veckan ska jag ta det lite lugnare med träningen. Fick ont som tusan i ryggen igår kväll. Får se hur mycket styrketräning jag klarar av annars får det bli cardio för hela slanten.

Saga Widerlöv, den lille kattreackarn har blivit medlem i Kennelklubben??? Hur det nu har gått till. Förvisso älskar hon att leka apport men ändå…. det går lite väl långt detta… Vad blir nästa steg? Fixa hundkoja på gården?

Har lagt upp lite bilder från helgen som går att beskåda direkt här eller gå till fotosidan.

Var ska ni åka på semester iår?
Ska ni åka på semester iår?

Berätta…..

COAO – Collapse Over And Out

Tags: ,

Ovido - Quiz & Flashcards