Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Stefan Widerlöv - 23 augusti 2010 12:19

Nu har vardagen återgått till det normala igen. Annicas semester är slut och skolorna har börjat. Känns lite ovant såhär i början att råda helt över sin egen tid igen.
Det är mycket jobbtänk just nu. Vi premiärföreläser i Karlstad och det är alltid lite extra nervöst första gången och satt det sedan är i staden där man bor gör inte saken lättare. Men inget snack om saken, det skall bli väldigt gott att  komma igång att jobba igen.
Såg på Aftonbladets löp att det skulle komma in en spansk supervärme över sverige. Trodde faktiskt somamren var över. Men idag är det ganska gött väder ute.

CitalopramDet är nu dag 4 med bara en Cipramil. Har faktiskt inte känt av någon somhelst förändring i humöret och hjärnverksamheten efter nedtrappandet denan gången. Får hoppas det håller i sig.

Som vanligt är det alltid lite deppigt när en årstid håller på att ta slut. Eller så är det väl ara jag som inte klarar av förändringar riktigt.

Idag är det tvättdasg som gäller. Slit i tvättstugan, passa på att smita till gymmet mellan varven. Håller även på att lägga upp ett nytt träningsschema och matschema. Vill verkligen lägga om kosten lite såhär inför hösten.

Väntar med spänning på min Iphone 4 som antagligen ligger någon månad bort i tiden. Väntetiderna är enorma.

Ha en fantastisk Måndag

COAO – Collapse Over And Out



mwmac

Google Buzz

Ovido - Quiz & Flashcards