Alla inlägg den 19 april 2010

Av Stefan Widerlöv - 19 april 2010 11:53

Efter förra helvetesveckan med allt strul så var helgen mycket välkommen.
I Fredags flägnde jag iväg mig till gymmet och tog ett rejält pass. Det rensar huvudet ganska bra. Vi gick ned till Pitchers uteservering vid 16-tiden och tog en öl. Hem o käkade och smuttade på en Powers whiskey. Så långt allt bra… Senare på kvällen gick vi till Leprechaun och inmundigade varsin öl. Trötta och belåtna gav vi oss av hemåt och sov.Headache--28955

Lördagen gick I seghetens spår den med. Var fruktansvärt trött hela dagen utan att ha partajat loss dagen innan märk väl. Gick ut till Konsum och handlade lite göttis och slängde mig ned framför tv:n och SM finalen I hockey. Höll på somna hela tiden. Senare blev det film och Anncia kröp I bädden redan 22:00. Jag tvingade mig att se klart på en fantastiskt bra film, Brooklyn Finest. Strax innan midnatt krälade jag isäng utom mig av trötthet. 
Vaknade flera gånger under lördagsnatten med en förbannat svår huvudvärk. Söndag morgon och värken fanns kvar. Slängde I mig några treo, lite kaffe och somnade om. Vaknade runt 13-snåret. Huvudvärken var kvar. Ljud och ljus bombarderade mig och jag var allt annat än I form.
Så hela dagen har egentligen gått ut på att bota huvudvärken idag. Ikväll mådde jag väl någorlunda så jag kunde ta en promenad till Haga hallen.
Klockan är nu 23:30 och jag ska försöka kolla lite på Stanley Cup slutspelet I NHL, Ottawa- Pittsburgh. 
Det var längesedan en helg var så lugn som denna men tröttheten har varit överhängande hela tiden. Det kommer väl retroaktivt efter förra veckan.
Dags att samla nya krafter. Nästa vecka bär det av till Östhammar och Södertälje och föreläser.

Trevlig söndag medborgare


COAO – Collapse Over And Out

Ovido - Quiz & Flashcards